Windows Live Mail

1. Start Windows Live mail

2. Tryk på knappen "Alt" på tasteturet, for at få menuen frem (Hvis den ikke allerede er der)

3. Find punktet funktioner og naviger ned og tryk på punktet "Konti.." (Som vist på billedet)

1

4. I det nye vindue trykkes der tilføj til højre (Som vist på billedet)

2

5. Vælg e-mail-konto og tryk next (som vist på billedet)

3

5. Du bliver nu bedst om at udfylde din email adresse, password samt dit navn. Det er vigtigt du udfylder dine informationer, og ikke dem i eksemplet herunder. Tryk herefter næste.

4

6. Du bliver nu bedst om at skrive informationer omkring serveren, informationerne er følgende: (Se billedet) (Husk at skrive din egen email istedet for Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ved logon-id)

Server til indgående post er en POP3 server
Ingående server: mail.itfirmaet.dk Port: 110
[ ] Denne server kræver en sikker forbindelse (SSL)
Log på med disse indstillinger:
Godkendelse i klar tekst
Logon-id: DIN EMAIL ADDRESSE
Udgående server: mail.itfirmaet.dk
Port: 587

5

7. Tryk "Next"

8. Din konto er nu oprettet, tryk "Finish", og luk vinduet med konti indstillinger.